Wil je graag een locatie onafhankelijk inkomen opbouwen?

JA! Ik wil graag leren locatie onafhankelijk geld te verdienen

Het kriebelt om te gaan reizen en werken tegelijk.
Om digital nomad te worden en de wereld te ontdekken.
Maar de stap lijkt nog zo groot naar een locatie onafhankelijk inkomen.
Hoe ga je er voor zorgen dat je locatie onafhankelijk je geld gaat verdienen?

Als je voor langere tijd wil gaan rondreizen zijn er een aantal opties om dat financieel voor elkaar te krijgen.

* Je kunt gaan sparen om je reis van te bekostigen. Hoe meer spaargeld des te langer je weg kunt   blijven.
* Je kunt lokaal gaan werken. Als je langer op dezelfde plek wil blijven is dit makkelijker dan dat je echt wil gaan rondreizen.
* Je kunt kijken of je huidige baan locatie onafhankelijk uit te voeren is. Dat wordt een goed gesprek met je baas en eerst door middel van thuis werken bewijzen dat je net zo productief of zelfs productiever bent dan dat je op kantoor zit.
* Als je al ondernemer bent maar nog aan een locatie vast zit kun je kijken of je je werk zo kunt omvormen dat het locatie onafhankelijk uit te voeren is. Misschien wel door middel van het geven van online cursussen of het maken van Skye afspraken in plaats van face-to-face afspraken.
* Een passief inkomen opzetten dat niet afhankelijk is van een locatie of het aantal uren dat je werkt. Als het eenmaal loopt heb je maandelijks terugkerende inkomsten met relatief weinig inspanning.

Locatie onafhankelijk inkomen als digital nomad

Spaargeld

Als digital nomad wil je graag werken en reizen tegelijk. Alleen reizen van je spaargeld is dan geen optie. Je spaargeld zal een keertje op zijn en dan moet je terug. Dit is niet je bedoeling als digital nomad. Je wilt niet terug hoeven. Je wilt zelf kunnen bepalen waar je leeft en waar je werkt.

werken cafe

Locatie onafhankelijk werken voor een baas

Als je een hele fijne baas hebt die graag met je mee denkt en open staat voor remote werken dan is dat natuurlijk helemaal super. Je hebt dan de mogelijkheid om te werken vanaf waar je wilt. De zekerheid van een baan met een vast inkomen. Een nadeel is dat je vaak tijdens kantooruren beschikbaar moet zijn. Wat voor jou nog wel eens een vervelend tijdstip kan zijn als je aan de andere kant van de wereld zit.

Lokaal werk

Als je langer op 1 plek wil blijven kun je natuurlijk lokaal gaan werken. Zo verdien je fijn een extra centje en kun je je heerlijk mengen in het lokale leven. Houdt er alleen rekening mee dat in veel landen de lokale lonen niet te vergelijken zijn met de lonen zoals wij deze kennen. Je zult dus qua loon met een stuk minder genoegen moeten nemen.

Ook kun je niet zo flexibel reizen. Om ergens aan het werk te kunnen zal je toch langer op dezelfde plek moeten blijven en kun je niet na een korte periode al weer vertrekken naar de volgende mooie plek.

Je bestaande onderneming locatie onafhankelijk maken

Misschien ben jij al ondernemer. Maar doe jij je werk nu op een locatie. Coach of help jij mensen? Wellicht kun je jouw coaching aanbieden als online coaching. Ben je fysiotherapeut of diëtist? Ook daar kun je een online programma voor maken dat mensen bij je af kunnen nemen in plaats van vast te zitten aan een locatie. Wees creatief en denk eens buiten je comfort zone.

Nieuwe onderneming beginnen

Je kunt ook een gehele nieuwe onderneming opzetten. Gelijk vanaf het begin gaan voor iets wat locatie onafhankelijk is. Iets dat je vanaf de hele wereld uit kunt voeren. Het internet biedt tegenwoordig steeds meer mogelijkheden.

vrouw werk laptop

Passief inkomen

Het allermooiste is als je een passief inkomen op kunt zetten. Een inkomen dat niet gebonden is aan jezelf. Niet gebonden aan het aantal uren dat je werkt. Niet gebonden aan wat jij doet.

Of je nou aan het werk bent, lekker aan het strand ligt of aan het slapen bent. Met een passief inkomen verdien je altijd geld.

Wat voor locatie onafhankelijk werk kun je gaan doen?

Inspiratieloos over wat je allemaal kunt doen om locatie onafhankelijk je inkomen te gaan verdienen?
Kijk eens naar deze lijst en haal daar wellicht inspiratie uit!

– Tekstschrijver: Als tekstschrijver schrijf jij de teksten voor bedrijven, instellingen of andere ondernemers.

– SEO specialist: Help anderen met hun website SEO proof te maken zodat ze beter gevonden gaan worden via Google.

– VA: Als virtual assistant kun je zoveel doen voor andere ondernemers. Waar ben jij goed in? Wat kun jij overnemen van andere drukke ondernemers zodat zij zich kunnen richten op hun business? Bied jezelf op dat vakgebied aan als virtual assistant.

– Vertaler: Je kunt als vertaler alles online doen voor je klanten

– Blogger: Verkoop je eigen verhaal. Wat wil jij de wereld brengen? Je verdient er niet gelijk een heel inkomen mee vanaf de eerste minuut. Maar heb je een goed verhaal ga het mensen vertellen. Zie wat er in de toekomst uit komt.

– Coach: Tegenwoordig kun je als coach prima online coachen. Zowel als life coach dan als business coach. Met een volledig online programma wat mensen zelf helemaal zelfstandig kunnen doorlopen. Of persoonlijk door middel van contact via mail of Skype.

– Social media specialist: Je helpt andere ondernemers met het opzetten van hun social media

– Internet marketeer: Help andere ondernemers met het opzetten van hun online marketing.

– Transcriberen: Het uitschrijven van audio naar teksten

– Affiliate marketing: Verkoop (online) producten van andere ondernemers en verdien hierop commissie.

En zo is er nog veel meer mogelijk. Je moet echt verder gaan kijken dat wat je nu gewend bent om een locatie onafhankelijk inkomen op te gaan bouwen. Het is fijn als je je inkomen haalt uit meerdere bronnen. Mocht de ene een keer niet zo veel opleveren als je gewend bent heb je nog andere bronnen om inkomen uit te halen.

werken bergen

Zelf leren een passief locatie onafhankelijk inkomen op te bouwen?

Er is in ieder geval veel mogelijk! Dus als je heel graag wilt gaan reizen en werken twijfel niet langer. Begin met het opbouwen van een locatie onafhankelijk inkomen. Zodra je dat helemaal voor elkaar hebt houdt niks je meer tegen om te gaan reizen. Hoef je niet terug te komen omdat je spaargeld op is.

Wil jij ook leren om een passief locatie onafhankelijk inkomen op te bouwen? Dit is mogelijk door middel van affiliate marketing.

Je verkoopt producten van andere ondernemers via een website. Hetzelfde wat ik hier doe, omdat ik zo enthousiast ben over deze manier van een inkomen opbouwen dat ik vind dat veel meer digital nomads dit moeten weten.

Je hoeft zelf geen voorraad te hebben. Mensen die je product willen kopen zijn niet van jou afhankelijk. Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Er zo veel tijd in stoppen als je wilt.

Een ideale manier voor jou als digital nomad om geld te verdienen!

Jacko Meijaard heeft een enorm fijne uitgebreide online cursus op gezet om je alles te leren over affiliate marketing wat je maar moet weten. Hij verdient zelf maandelijks minimaal €7500 hier mee.

Met de affiliate marketing revolutie kun je door middel van video’s precies nadoen wat Jacko doet om zo jouw eigen affiliate marketing website te maken en te zorgen dat je bezoekers gaat krijgen.

Wil jij dit ook allemaal leren? Meld je aan voor de cursus via onderstaande button


Wil jij graag leren locatie onafhankelijk je inkomen te verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn! Al meer dan 3000 mensen gingen je voor

JA! Ik wil locatie onafhankelijk geld leren verdienen