Wil jij als digital nomad online geld verdienen? Je leert het hier!

JA! IK WIL ALLES LEREN OVER ONLINE GELD VERDIENEN

Zie je het helemaal voor je? Wil jij ook graag veel reizen?
Tegelijkertijd locatie onafhankelijk geld verdienen?
Maar weet je nog niet hoe je dat kunt bereiken?
Ik vertel je er alles over.

Digital nomad, wat is dat?

De term digital nomad, of in het Nederlands digitale nomade, heb je vast wel eens horen vallen. Of misschien nog wel helemaal nooit. Weet je alleen dat je graag wil reizen en om dat te kunnen bekostigen wil je graag geld verdienen zonder afhankelijk te zijn van een vaste plek. Zodat je je reis voort kunt zetten zoals jij dat wilt en niet terug hoeft te komen, omdat het geld op is.

De term digital nomad wordt steeds vaker gebruik. Je hoort en leest het steeds vaker. Sinds de laatste jaren neemt het aantal digital nomads verder toe. Maar wat is een digital nomad nu precies?

Digital nomads zijn mensen die hun werk kunnen uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van een vast plek. Zij kunnen hun werk locatie onafhankelijk uitvoeren. Meestal omdat ze hun werk online uitvoeren. Het enige wat je als digitale nomade nodig hebt is een goede internetverbinding en een laptop.

Door niet afhankelijk te zijn van een vaste locatie kun je je werk overal uitvoeren. Wat betekend dat je op reis kunt, terwijl je ondertussen ook aan het werk bent en je al reizend je geld verdient. De meeste digitale nomaden hebben geen vaste thuisbasis. Ze leven overal ter wereld en veranderen regelmatig van locatie waardoor ze een nomaden bestaan leven. Een echte digital nomad dus!

Hoe kun je online geld verdienen als digital nomad?

Leuk om te lezen wat een digital nomad is. Maar je hebt vast veel liever antwoord op de vraag hoe je een digitale nomade kunt worden.

Het belangrijkste om te kunnen leven als digital nomad is om te zorgen dat je locatie onafhankelijk kunt werken. Maar hoe doe je dat? Daarvoor zijn verschillende manieren.

digital nomad werken zee

 

Er zijn een paar standaard mogelijkheden die iedereen je zal vertellen. Dat zijn de volgende:

Ga thuiswerken bij je huidige baan.

Als je op dit moment in loondienst bent, je baan graag wilt houden en ook vaker wilt gaan reizen is het tijd om met je leidinggevende te gaan praten. Misschien kan jij wel vaker vanuit huis gaan werken. Het kan handig zijn om samen te ervaren hoe dit is door het een tijdje te proberen. Als het werkt kun je afspreken dat jij voor een tijdje naar het buitenland vertrekt en vanuit daar werkt. Zo heb jij de mogelijkheid meer te reizen en toch de zekerheid van je vaste baan.

Heb je een baan waarbij dit niet mogelijk is dan zal je verder moeten kijken. Maar ook dan zijn er legio mogelijkheden!

Ga aan de slag als freelancer of ZZP-er.

Hier heb je zo veel mogelijkheden! Kies maar uit wat je wilt doen.

Wil je mensen ergens bij coachen?
Tegenwoordig zijn er heel veel online coaches. Hoef je je klanten helemaal niet meer real live te zien. Volstaat een Skype gesprek prima om iemand verder te kunnen helpen. Kun je gebruik maken van video’s, podcasts, een e-book. Noem maar op. Dus mocht je coach willen worden of al een coach zijn die nu nog fysieke afspreken heeft zet het allemaal online op.

Ga aan de slag als virtual assistant.
Zorg er voor dat jij drukke ondernemers op afstand gaat helpen. Door ze werk uit handen te nemen. Bied de dingen aan waar jij goed in bent waarmee je andere ondernemers helpt. Zodat zij zich kunnen storten op de werkzaamheden die voor hun echt belangrijk zijn. Jij bent hun secretaresse op afstand. Helpt met hun websites of social media.

Leer websites bouwen en onderhouden.
Zo kun je voor andere mensen en ondernemers websites maken en deze voor ze onderhouden. Veel mensen hebben geen verstand van hoe ze een goede website in elkaar moeten zetten. Hoe ze er voor zorgen dat deze goed onderhouden wordt. Dat er back-ups voor ze gemaakt worden. Als jij leert hoe je dat moet doen kun je dit aan anderen aanbieden en er geld mee verdienen.

Ruil je skills
Wat kan jij goed en vind je leuk om te doen? Misschien kan je dat wel ruilen. Ruilen voor onderdak. Ruilen voor eten en drinken. Ruilen voor kleding. Noem maar op. Een heel andere mogelijkheid, maar zeker ook een hele leuke. Zo kom je echt in contact met locals. Zij weten vaak wel weer andere mensen die jouw hulp kunnen gebruiken.

Een andere mogelijkheid waar je nog weinig over hoort

Dan nu een tip waar je nog weinig over leest en hoort om als digital nomad gebruik van te maken. Ik ga je er alles over vertellen hoe het werkt.

Affiliate marketing

Een hele andere mogelijkheid om online geld te verdienen is affiliate marketing. Ik vind dit zelf een hele interessante mogelijkheid en ben hier volop mee bezig!

kaart laptop reis

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Jij promoot producten van een ander. Als jij deze producten succesvol promoot en zorgt dat de gene die het wil kopen dit via jou doet, ontvang jij hier over commissie.

Het mooie is dus dat je geen eigen product nodig hebt. Geen eigen voorraad nodig hebt. Je geen eigen klantenservice nodig hebt. Dit regelt de gene waarvan jij het product promoot allemaal.
Jij bent alleen de tussenpersoon die er voor zorgt dat het product verkocht gaat worden.

Wat heb je nodig voor affiliate marketing?

Oke, je hebt dus geen product en voorraad nodig. Maar wat dan wel?
Het enige wat je nodig hebt voor affiliate marketing is dat je je aansluit bij een affiliate programma en een website om het product op te promoten.

Er zijn verschillende affiliate programma’s. Bol.com heeft een affiliate programma. Coolblue heeft er ook een. Je kunt je aansluiten bij affili.net waar weer heel veel bedrijven onder vallen. Je kunt je aanmeldingen voor het affiliate programma van Paypro. Waar je heel veel e-books en cursussen vindt.

Daarnaast is het belangrijk om een domeinnaam en een website te hebben. Zelf verbruik ik Versio.nl om mijn domeinnaam te registreren en te hosten. Het werkt super simpel! Ik heb helemaal geen verstand van dat soort dingen, maar ik kan het! En als ik het kan kan jij het zeker ook.

Daarnaast gebruik ik WordPress voor het maken en opbouwen van websites. Ook super simpel en veel mogelijkheden. Ook dit is super makkelijk te leren. Weet je iets niet? Google en je zult het vinden. Ideaal!

Als je geen verstand hebt van websites bouwen, domeinnamen vast leggen en hosting klinkt dit gedeelte misschien ingewikkeld en alsof het niks voor jou is. Maar echt geloof me het is niet moeilijk! Ik had er totaal gen verstand van, maar het is heel makkelijk om te leren.

Waarom zou je kiezen voor affiliate marketing?

Doordat ik in oktober (2017) met mijn familie op reis vertrek ben ik op zoek gegaan naar een manier om online geld te gaan verdienen. Als eerste kwam ik uit op het coachen van mensen die hun financiën niet goed op orde hebben. Al snel besloot ik dat dit niet was waar ik naar op zoek ben. Het lijkt met super leuk mensen te coachen, maar toch niet op dit gebied. Ook merkte ik dat het voor mij nu ook niet het juiste moment was om hier mee bezig te zijn. Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen, maar nu niet.

Daarnaast doe ik sinds kort wat werk als virtual assistant. Ik heb een onwijs leuke onderneemster gevonden die ik ga helpen. Heel blij mee. Een opdracht voor een paar uurtjes per maand.
Maar als virtual assistant ben je afhankelijk van anderen voor je inkomen. Het voelde voor mij dat dit niet de enige manier moest zijn om aan inkomen te komen. Ik wil niet constant op zoek moeten zijn naar opdrachtgevers. Ik vind het super als er iets op mijn pad komt wat ik leuk vind om te doen. Maar ik wil ook onafhankelijk van anderen inkomen verdienen.

Dat inkomen wat ik wilde verdienen zonder afhankelijk te zijn van anderen moest wel iets flexibels worden. Tijdens onze reis wil ik zelf mijn tijd in kunnen delen en niet hele dagen alleen maar hoeven werken. Toch wil ik er op termijn voor kunnen zorgen dat er een leuk inkomen binnen komt. Een passief inkomen dat zichzelf verdient en niet afhankelijk is van de tijd die je er in stopt. Wat zichzelf gaat verdienen.

laptop werken cafe

Zo kwam ik uit bij affiliate marketing. Het concept sprak mij enorm aan. Wat is er nou makkelijker als een product van een ander promoten! Zelf geen product en voorraad te hoeven hebben. Dit overal ter wereld kunnen doen. Dit was wat ik wilde. Waar ik naar op zoek was.

Maar ik had helemaal geen verstand van affiliate marketing. En nog minder van websites maken. Het enige wat ik wel leuk vond op dat moment was teksten schrijven. Wat overigens goed van pas komt.

Ik wilde leren hoe ik dit moest gaan aanpakken. Wat ik er voor moest gaan doen om dit op te zetten. Hoe ik het kan laten werken en kan laten slagen.

Ik ben op zoek gegaan naar een cursus die mijn precies uit zou leggen wat ik moest doen en hoe ik het zou doen.
Deze vond ik!

Affiliate marketing revolutie

Door wat te zoeken op Google kwam ik uit bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik kwam uit bij het verhaal van Jacko en hoe hij honderden euro’s per dag verdient dankzij het internet.

Dat wilde ik ook! Maar ik ben altijd een beetje sceptisch en heb geen zin om heel veel geld uit te geven aan een cursus die misschien wel niet zou werken voor mij.

Ik besloot verder te kijken op de site van Jacko om te kijken waar ik uit zou komen en wat het mij zou gaan kosten om een cursus bij hem te volgen. De cursus sprak mij aan. Wat belooft wordt je te leren was precies wat ik nodig had.

De prijs sprak mij nog meer aan. Voor €147 per maand kun je persoonlijke coaching krijgen en voor €47 kan je de stap voor stap video cursus volgen. Alles leren wat ik nodig zou hebben om een leuk inkomen te gaan verdienen met affiliate marketing zou ik leren.

Door middel van video’s zou er zelfs precies voor gedaan worden wat ik zou moeten doen.

Ik besloot mezelf er aan te wagen. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het was inderdaad precies wat ik nodig had. Je krijgt inderdaad wat je belooft wordt.

Wil jij ook alles leren over affiliate marketing?

Uit eigen ervaring kan ik je de Affliate marketing revolutie van harte aanraden. Je leest er nog veel meer over in de review die ik er over schreef.

Want waarom zou jij als digital nomad alleen maar gaan ploeteren en aan het werk zijn. Terwijl er is zo veel moois te zien en te doen is op de bestemmingen waar jij bent! Het kan ook op een hele andere manier. Geld verdienen terwijl je slaapt of op het strand bent. Terwijl anderen aan het werk zijn verdien jij een goed inkomen.

Het betekent niet dat je er niks voor hoeft te doen. Maar jij bepaalt wat je er aan doet, hoeveel tijd je er in steekt. Wanneer je dit doet.

Via deze link kun ook jij het webinar van Jacko Meijaard volgen om meer te leren over affiliate marketing

Wil jij reizen en online je inkomen gaan verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn! Al meer dan 3.000 mensen gingen je voor.

JA! IK WIL GRAAG ONLINE GELD GAAN VERDIENEN