Wil jij ook online je inkomen verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn

JA! Ik wil ook online geld leren verdienen met de hulp van Jacko

Ik heb Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie geïnterviewd. Stelde hem een aantal vragen over affiliate marketing en waarom dit een geschikte manier is voor digital nomads om geld te verdienen. Lees snel verder als je wil weten wat Jacko Meijaard te vertellen heeft!

Interview

Ik ben Jacko Meijaard, 26 jaren oud inmiddels en ik verdien mijn geld op het internet met affililiate marketing. Veel mensen zullen mij kennen van Internet Succes gids.nl waarop ik hierover blog en video’s maak – en natuurlijk ook mensen help om ook geld te verdienen met affiliatie marketing.

Hoe vaak per jaar ga jij op vakantie? En wat is je favoriete bestemming?

Pfoe, ik moet eerlijk zeggen dat dit tegenwoordig minder is dan vroeger omdat ik meer bezig ben met het opzetten van een bedrijf, maar dit jaar ben ik vier keer op vakantie geweest, en daar komt waarschijnlijk nog een vijfde bij. Het liefst zit ik in Griekenland.

Jacko surfplank

Wanneer ben jij begonnen met affiliate marketing en waarom ben je hier mee begonnen?

Dat is ongeveer zeven jaar geleden, toen ik 18-19 was. Ik zat toen op school in Utrecht en was op zoek naar een methode om geld te verdienen. Ik wist dat ik niks met mijn opleiding zou gaan doen, en was eigenlijk altijd al actief op het internet en het maken van websites. Toen ik van affiliate marketing hoorde, leek me dit zo awesome dat ik hier direct mee ben begonnen.

Hoe ging dat in het begin? Wanneer kwamen jouw eerste verdiensten op gang?

Slecht! Pas na twee maanden had ik eindelijk mijn eerste euro verdiend. Dat is lang wachten en hard werken voor maar één euro, maar ik wist dat als ik één euro kon verdienen, ik ook tien euro, honderd euro en duizend euro kon verdienen. Ik had gewoon geld verdiend vanachter mijn computer en dat was geweldig!

Hoe is het verdere verloop van jouw verdiensten gegaan? En wat verdien je nu maandelijks met affiliate marketing?

Hierna ging het eigenlijk best makkelijk. Ik wist dat het mogelijk was, en ik wist wat ik moest doen om meer geld te verdienen. Ik ging dus eigenlijk gewoon ‘opschalen’ en meer websites en content maken. Nu zit ik op ongeveer 7500-10.000 euro per maand.

geld verdienen malta

Hoeveel affiliate sites heb jij? 

‘Vroeger’ had ik zo’n 50 sites. Dit waren hele kleine sites die gericht waren op één onderwerp. Vorig jaar ben ik begonnen om deze om te zetten naar grote sites, en nu heb ik pakweg 10-15 ‘grote’ authority sites in allerlei niches.

Wat is dé reden om je geld te gaan verdienen met affiliate marketing?

Vrijheid! Ik kan dit lekker vanaf overal ter wereld doen, en ik kan zelf bepalen wanneer ik ‘werk’. Ik heb geen baas en heb met niemand wat te maken.

Waarom ben je gestart met de Affiliate marketing Revolutie?

Het is wel leuk om geld op het internet te verdienen, maar ik wist dat als ik mijn informatie en verhaal op het internet zou delen, er meer mensen gebaat mee zouden zijn. Vandaar dat ik de training de Affiliate Marketing Revolutie ben gestart, om het zo andere mensen te leren. Het is geweldig om te zien dat anderen dankzij mij ook succes hebben en hun baan kunnen opzeggen en vrij kunnen leven.

Waarom moeten mensen jouw cursus gaan volgen en niet bij iemand anders?

Dat moeten ze helemaal zelf weten, maar als ze willen leren hoe affiliate marketing werkt, en deel willen uitmaken van een gezellige en waardevolle community, dan moeten ze dat zeker doen :-).

Jacko Meijaard

Wat maakt jouw inziens affiliate marketing zo geschikt om een locatie onafhankelijk inkomen op te bouwen?

Omdat je niks anders nodig hebt dan een laptop/computer en internet verbinding.

Wat moeten mensen echt weten over affiliate marketing?

Dat het in het begin moeilijk is. Je komt in een nieuwe wereld, en je moet een nieuwe ‘skill’ gaan leren. Dat doe je niet zomaar. Iets opzetten kost tijd, en veel mensen vergeten dat en worden blind gemaakt door snel rijk methodes.

Wat wil jij iedereen mee geven die graag wil starten met affiliate marketing maar nog twijfelt?

Doen. Je hebt niks te verliezen en iedereen kan dit. Ongeacht je leeftijd, afkomst, geslacht, inkomen of wat dan ook. Het internet maakt geen onderscheid. Als je écht aan de slag gaat, kunnen er zulke mooie dingen gebeuren.

Doen.

Wil jij ook leren online je geld te verdienen met affiliate marketing?

Ik zeg net als Jacko doen! Ik heb zelf de cursus ook gevolgd en er enorm veel van geleerd. Het forum waar je lid van wordt is super handig en kan je naast de cursus nog veel meer van leren. Allemaal mensen die graag hun ervaring met je delen. /

Jacko is super toegankelijk en beantwoord graag al je vragen.

Boek nu de affiliate marketing revolutie en start direct!


Wil jij als digital nomad online geld leren verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn! Al meer dan 3.000 mensen gingen je voor

JA! Ik wil graag online geld leren verdienen met de hulp van Jacko